Werkwijze

1

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk of virtueel gesprek maken wij kennis met u en stellen wij uw eisen en wensen vast. Het is belangrijk dat u zo goed mogelijk probeert uit te leggen wat u precies wilt. Daarnaast is het uw taak om teksten en afbeeldingen aan te leveren zodat wij deze tijdens de ontwerpfase kunnen gebruiken.

2

Ontwerpfase

Met uw zegen en continuë feedback gaan wij aan de slag. Indien gewenst ontvangt u van ons een URL van de testomgeving zodat u het tussenresultaat kunt bekijken. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk bij de ontwerpfase te betrekken en u kunt op elk moment contact met ons opnemen als u op- of aanmerkingen heeft.

3

Feedbackronde

Voordat uw website live gaat vindt er een zogenaamde ‘feedbackronde’ plaats. Staan alle lichten op groen en bent u tevreden? Dan gaan wij over tot lancering. Als u tóch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat dan heeft u tijdens de feedbackronde de kans om op- of aanmerkingen te maken zodat wij de laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

4

Lancering

Uw website is live en klaar om meer potentiële klanten te bereiken. Na oplevering van uw website gooien wij u niet in het diepe. Wij bieden gratis ondersteuning tot één maand na oplevering. Na deze maand kunt u er voor kiezen om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. U kunt ons dan inschakelen om uw website te wijzigen of uit te breiden.

Waarom kiest u voor PBR Webdesign?

U bent bij ons geen nummer, maar een individu met eigen wensen en ideeën. Wij zullen uw wensen en ideeën samenvoegen met onze eigen creativiteit om tot een fascinerend eindproduct te komen.

  • Betrouwbaar en klantgericht
  • Creatief en passievol
  • Betaalbaar en professioneel
  • Vakkundig personeel

Get in touch

Dinant Dijkhuisstraat 138
7558 GC Hengelo (Overijssel)

 06 – 27 88 92 58
info@pbrwebdesign.nl

Of neem direct contact op via WhatsApp:
06 – 27 88 92 58

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen als nieuwe klant!