06 - 27 88 92 58 info@pbrwebdesign.nl Ma-vrij 09:00 - 17:00

Wie zijn wij

Home»Wie zijn wij

PBR Webdesign is een jong en innovatief webdesign bureau gevestigd in Hengelo (Overijssel). U kunt bij ons terecht voor diverse online oplossingen zoals webdesign, zoekmachine optimalisatie, huisstijl ontwerp, webhosting enzovoort. Deze diensten worden aangeboden tegen scherpe tarieven. Voor meer informatie over onze diensten, klikt u hier.

Wij onderscheiden ons op unieke wijze van onze concurrent door dichter bij de klant te staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Ons team bestaat uit 3 jonge, gedreven, hard werkende mensen die constant grenzen proberen te verleggen.

Sinds de oprichting van PBR Webdesign in 2013 hebben wij de wensen van verschillende klanten vervuld. Wij streven constant naar een hoog klanttevredenheidspercentage, dit doen wij door de feedback van de klant te inspecteren en analyseren. U kunt ons portfolio hier bekijken.

Maak vandaag nog een afspraak om telefonisch of in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u door te nemen. Ons team zal bekijken wat voor u de beste oplossing is en vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Ondersteuning tot één maand na oplevering
Na oplevering van uw website gooien wij u niet in het diepe. Wij bieden gratis ondersteuning tot één maand na oplevering van uw website. Na deze maand kunt u een strippenkaart bij ons aanschaffen. U koopt dan een aantal uren in en vervolgens kunt u deze uren gebruiken om aanpassingen te laten verrichten. Denk aan tekstuele wijzigingen, foto’s toevoegen, uitbreidingen enzovoort.

Binnen een week online
De meeste websites worden binnen een periode van een week opgeleverd. Natuurlijk is het opleveringstermijn afhankelijk van hoe snel U de materialen aanlevert zoals teksten en afbeeldingen. Wat ook om de hoek komt kijken is hoe complex of uitgebreid de website moet zijn.

Uw website zelf beheren
Indien gewenst kunt u zelf uw website beheren. U kunt dan zelf nieuwsberichten plaatsen of media uploaden. Ook zullen wij een korte uitleg geven van hoe het beheersysteem precies werkt. Echter krijgt u geen toegang tot de geavanceerde instellingen.

Waarom kiest u voor PBR Webdesign?

Bij ons krijgen al onze klanten de service die ze verdienen en wij werken met passie voor ons bedrijf. Wij zetten daarom graag een stapje extra!

U bent bij ons geen nummer, maar een individu met eigen wensen en ideeën. Wij zullen uw wensen en ideeën samenvoegen met onze eigen creativiteit om tot een fascinerend eindproduct te komen.

Wij garanderen dat u bij ons nooit te veel betaalt voor onze diensten. Mocht u bij onze concurrent minder betalen voor hetzelfde? Dan passen wij onze prijs aan en geven u het verschil terug!

Heeft u vragen of problemen? Eén van onze vakkundige medewerkers staat graag voor u klaar om ondersteuning te bieden.

Klanten van PBR Webdesign krijgen persoonlijke service. U krijgt daarom bij ons altijd een vaste contactpersoon toegewezen.

Offerte Contact opnemen

Wij hebben bijgedragen aan het online succes van:

Laat ons u terugbellen!


Webdesign

PBR Webdesign is in staat een complete website voorzien van de nieuwste snufjes te creëren. Zet uw bedrijf op de kaart met een prachtige website of webshop tegen een betaalbare prijs.

Onderhoud

Wanneer uw website is gelanceerd, dient deze te worden onderhouden (updates, tekstuele wijzigen etc.). Wilt u dit uitbesteden? Dan dragen wij graag zorg voor het up-to-date houden van uw website.

Hosting

Ook voor webhosting met een hoge uptime garantie bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst wordt uw website bij ons gehost tegen scherpe tarieven.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen wij dit ook wel Zoekmachine Optimalisatie. Dit houdt in dat uw bedrijf een hoge positie bemachtigt bij zoekmachines zoals Google.

Huisstijl

Voor het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, flyers en ander grafisch materiaal ben je bij ons aan het juiste adres. Een unieke huisstijl is van groot belang om uw bedrijf te profileren.

Social media marketing

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom is het voor u als ondernemer een aantrekkelijk middel om te gebruiken als middel om meer potentiële klanten te bereiken.