06 - 27 88 92 58 info@pbrwebdesign.nl Ma-vrij 09:00 - 17:00

Werkwijze

Home»Werkwijze
stap1 Werkwijze

Stap 1: Kennismaking – Uw wensen op een rij

Tijdens een persoonlijk of virtueel gesprek maken wij kennis met u en stellen wij uw eisen en wensen vast. Het is belangrijk dat u zo goed mogelijk probeert uit te leggen wat u precies wilt. Daarnaast is het uw taak om teksten en afbeeldingen aan te leveren zodat wij deze tijdens de ontwerpfase kunnen gebruiken.

Stap2 Werkwijze

Stap 2: Ontwerpfase – We gaan aan de slag

Met uw zegen en continuë feedback gaan wij aan de slag. Indien gewenst ontvangt u van ons een URL van de testomgeving zodat u het tussenresultaat kunt bekijken. Uiteraard proberen wij u zoveel mogelijk bij de ontwerpfase te betrekken en u kunt op elk moment contact met ons opnemen als u op- of aanmerkingen heeft.

Stap3 Werkwijze

Stap 3: Feedbackronde – Bent u tevreden?

Voordat uw website live gaat vindt er een zogenaamde ‘feedbackronde’ plaats. Staan alle lichten op groen en bent u tevreden? Dan gaan wij over tot lancering. Als u tóch nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat dan heeft u tijdens de feedbackronde de kans om op- of aanmerkingen te maken zodat wij de laatste wijzigingen kunnen doorvoeren.

Stap4 Werkwijze

Stap 4: Lancering – Uw website is live

Uw website is live en klaar om meer potentiële klanten te bereiken. Na oplevering van uw website gooien wij u niet in het diepe. Wij bieden gratis ondersteuning tot één maand na oplevering. Na deze maand kunt u een strippenkaart bij ons aanschaffen. U koopt dan een aantal uren in en vervolgens kunt u deze uren gebruiken om aanpassingen te laten verrichten.

Waarom kiest u voor PBR Webdesign?

Bij ons krijgen al onze klanten de service die ze verdienen en wij werken met passie voor ons bedrijf. Wij zetten daarom graag een stapje extra!

U bent bij ons geen nummer, maar een individu met eigen wensen en ideeën. Wij zullen uw wensen en ideeën samenvoegen met onze eigen creativiteit om tot een fascinerend eindproduct te komen.

Wij garanderen dat u bij ons nooit te veel betaalt voor onze diensten. Mocht u bij onze concurrent minder betalen voor hetzelfde? Dan passen wij onze prijs aan en geven u het verschil terug!

Heeft u vragen of problemen? Eén van onze vakkundige medewerkers staat graag voor u klaar om ondersteuning te bieden.

Klanten van PBR Webdesign krijgen persoonlijke service. U krijgt daarom bij ons altijd een vaste contactpersoon toegewezen.

Offerte Contact opnemen

Wij hebben bijgedragen aan het online succes van:

Laat ons u terugbellen!


Webdesign

PBR Webdesign is in staat een complete website voorzien van de nieuwste snufjes te creëren. Zet uw bedrijf op de kaart met een prachtige website of webshop tegen een betaalbare prijs.

Onderhoud

Wanneer uw website is gelanceerd, dient deze te worden onderhouden (updates, tekstuele wijzigen etc.). Wilt u dit uitbesteden? Dan dragen wij graag zorg voor het up-to-date houden van uw website.

Hosting

Ook voor webhosting met een hoge uptime garantie bent u bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst wordt uw website bij ons gehost tegen scherpe tarieven.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in het Nederlands noemen wij dit ook wel Zoekmachine Optimalisatie. Dit houdt in dat uw bedrijf een hoge positie bemachtigt bij zoekmachines zoals Google.

Huisstijl

Voor het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, flyers en ander grafisch materiaal ben je bij ons aan het juiste adres. Een unieke huisstijl is van groot belang om uw bedrijf te profileren.

Social media marketing

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom is het voor u als ondernemer een aantrekkelijk middel om te gebruiken als middel om meer potentiële klanten te bereiken.