06 - 27 88 92 58 info@pbrwebdesign.nl Ma-vrij 09:00 - 17:00

Klanten

Home»Klanten

Laat ons u terugbellen!


Een professionele website voor een eerlijke prijs

Bent u een zelfstandig ondernemer en heeft u een website nodig om uw bedrijf op de kaart te zetten? Bij onze concurrent betaalt u vaak de hoofdprijs. PBR Webdesign is een jong en innovatief mediabureau die professionele websites realiseert voor een eerlijke prijs. Wij leveren het complete plaatje en u hoeft zelf nergens meer naar om te kijken. Wij nemen uw online zorgen uit handen!

Wij denken vanuit de klant en creëren persoonlijk contact

“Een website moet leven”, dat is één van de motto’s waarmee ons team van professionele programmeurs en designers dagelijks mee aan de slag gaat. Vaak krijgen wij de vraag hoe wij ons van de concurrent onderscheiden, “want een website is immers een website, toch?”. Naast het leveren van onze diensten vinden wij het belangrijk een belangrijk aspect om persoonlijk contact met onze klanten te creëren.

U bent bij ons geen nummer, maar een individu met eigen wensen en ideeën. Wij zullen uw wensen en ideeën samenvoegen met onze eigen creativiteit om tot een fascinerend eindproduct te komen. Wij kijken er naar uit om met u in zee te gaan en hopelijk u ook. Een vrijblijvend persoonlijk gesprek met een van onze professionals behoort altijd tot de mogelijkheden.

Wij hebben bijgedragen aan het online succes van: